Vezető tanári pozíció meghirdetése

March 27, 2017

PÁLYÁZAT

CHOLNOKY LÁSZLÓ SZAKKOLLÉGIUM VEZETŐ TANÁR TISZTSÉGÉNEK BETÖLTÉSÉRE

 

 

A Cholnoky László Szakkollégium, a 2017.02.01.-i Közgyűlésén az 1/2017.02.01. sz. határozatában elfogadta Dr. Pál Szilárd vezető tanár lemondását.

Ennek megfelelően szükséges egy tisztújító közgyűlés keretén belül megválasztanunk a Szakollégium új vezető tanárát.

A Vezető tanár tisztségével kapcsolatban a Szakkollégium Szervezeti és Működési Szabályzata az alábbiakat tartalmazza:

“7.§ (12) A Szakkollégium Vezető tanára a Szakkollégium tudományos fokozattal rendelkező oktatója lehet. A Vezető Tanárt a Közgyűlés választja nyílt szavazással, egyszerű többséggel, megbízatása három évre szól. A vezető tanár részt vesz a Szakkollégium programjainak szervezésben, segíti a Szakkollégium szakmai munkáját, intézi folyó ügyeit.”
 

Fentieknek megfelelően várjuk mindazon szakkollégiumi – nem hallgatói jogviszonyban lévő - tagtársunk jelentkezését a vezető tanári pozíció betöltésére, akik a szükséges kritériumnak megfelelnek, illetve kedvet éreznek a felelősségteljes feladathoz.

 

Pályázati anyagként fényképes szakmai önéletrajzot, és – a Szakkollégium Vezető tanáraként megvalósítandó programtervet tartalmazó – motivációs levelet kérünk megküldeni a cholnoky@pte.hu e-mail címre.

 

Beküldési határidő: 2017. április 3. hétfő, 12 óra.

 

A pozícióra jelentkezők a 2017. májusában tartandó Közgyűlés alkalmával kapnak 10 perces bemutatkozási lehetőséget, majd ezt követően a Közgyűlés szavazással dönt a vezető tanári pozíció betöltéséről.

Please reload

Proudly sponsored by Humeltis - Innovative Tissue Cultures services