Doktoranduszok a klinikai kutatásban - konferencia

September 27, 2017

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata idén első alkalommal rendezi meg a „Doktoranduszok a klinikai kutatásokban” elnevezésű tudományos konferenciát. A rendezvény lehetőséget kíván biztosítani a fiatal kutatók, elsősorban doktoranduszok és doktorjelöltek számára tudományos eredményeik prezentálására. Emellett kiemelt célunk a felsőoktatás és az egészségügy hazai összefonódása aktuális kérdéseinek, valamint a klinikai központok sajátos szerepének körüljárása egy, az ágazati vezetők részvételével zajló szakmai kerekasztal során.

 

A konferencia fővédnöke: Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár (EMMI)

 

A konferencia védnökei: Prof. Dr. Miseta Attila dékán (PTE ÁOK) Prof. Dr. Betlehem József dékán (PTE ETK) Prof. Dr. Perjési Pál dékán (PTE GyTK) Dr. Sebestyén Andor elnök (PTE KK)

 

A konferencia időpontja: 2017. október 28. (szombat)

 

A konferencia helyszíne: Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont (Pécs, Ifjúság útja 20.)

Rendezvényünkre az orvosi- és egészségtudományi területekről várjuk doktoranduszok, doktorjelöltek jelentkezését. A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás keretében, vagy poszter formájában nyílik lehetőség.

 

A konferencia munkanyelve magyar.

 

Regisztrációs díj: 5.000 Ft

 

A részvételi díj tartalmazza a konferencia valamennyi szekciójának szabad látogatását, kutatási eredmények prezentálását, az ISBN számmal ellátott absztraktkötetben való megjelenést, a kávészünetben felkínált frissítők fogyasztását, valamint a konferencia záró vacsoráján történő részvételt.

Regisztrálni a következő linken lehet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRhmYpDz7K82fJQv19kjkLgFg4Xx5WUES0_u9QWfxynnf8Xg/viewform

 

A regisztráció határideje: 2017. szeptember 30.

Please reload

Proudly sponsored by Humeltis - Innovative Tissue Cultures services